به مناسبت روز جهانی پیشگیری از خشونت و افراطی گری ۲۷ آذر ماه برابر با ۱۷ دسامبر دوره آموزشی تأثیر تاب آوری بر کاهش میزان خشونت با حضور برگزاری دورهی تابآوری و خشونت برای کارمندان اداره بهزیستی در بخش های پیشگیری ،اورژانس اجتماعی و مشاورین خط ۱۴۸۰ و واحدهای مددکاری و همیاران سلامت روان و اعضای سازمانهای مردمنهاد استان کردستان به صورت اسکای روم برگزار شد.
این دوره ها یک فرصت طلایی برای ارتقای سلامت روانی جامعه و آشنایی کنشگران این عرصه با آخرین یافته های تاب آوری و خشونت است.
کارگاه آموزشی تاب آوری و نقش آن در کاهش خشونت در جامعه با حضور ۲۵۰ نفر از کارمندان اداره بهزیستی کردستان و ۱۰۰ نفر از کنشگران اجتماعی حوزه آسیبهای اجتماعی در دو روز ۲۱ و ۲۲ آذر ماه در بستر اسکای روم برگزار گردید.
شایان ذکر است این دوره تسهیلگری و تدریس این دوره آموزشی را دکتر محمدرضا مقدسی مدیر و موسس خانه تاب آوری ایران برعهده داشت.
کارگاه مذکور با حمایت مالی دفتر مشاوره امور توسعه پیشگیری بهزیستی کردستان و اجرای جمعیت همیاران سلامت روان اجتماعی کردستان برگزار گردید.
محمدرضا مقدسی مدیر و موسس خانه تاب آوری ایران در این دوره گفت: پیشگیری از خشونت میتواند به عنوان ابزاری مؤثر در ارتقای تابآوری اجتماعی و فردی، و همچنین کاهش خشونتهای اجتماعی و خانوادگی عمل کنند.
وی اظهار کرد: آموزش مهارتهای تابآوری به افراد کمک میکند تا بهتر با فشارهای روانی کنار بیایند و از آسیبهای روانی ناشی از بحرانها جلوگیری کنند و انتظار میرود برگزاری چنین دوره های آموزشی بتواند در ارتقای سلامت روان اجتماعی موثر باشد.
وی افزود: کاهش تابآوری اجتماعی منجر به بروز رفتارهای خشونتآمیز شود و آگاهسازی و آموزش میتواند به شناسایی و مدیریت احساسات منفی مانند خشم کمک کند و راهکارهایی برای مقابله با آن ارائه دهد.
مقدسی گفت: آموزش مهارتهای حل مسأله و گفتوگو در این کارگاهها میتواند به کاهش خشونتهای خانگی و اجتماعی کمک کند.
مقدسی در ادامه با بیان اینکه تحقیقات نشان داده که تابآوری بالا با سطوح پایینتر اضطراب و استرس مرتبط است. بنابراین، چنین کارگاههای آموزشی میتواند به بهبود کیفیت زندگی افراد و افزایش سلامت روان آنها کمک کند. این موضوع به ویژه برای جوانان و نوجوانان که در معرض آسیبهای اجتماعی بیشتری هستند، اهمیت دارد.
۳۲ بازدید
۰ امتیاز
۰ نظر
هنوز هیچ نظری ثبت نشده است !