پایگاه جمعیت همیاران
سلامت روان اجتماعی ایران
دوره آموزشی تاثیر تاب آوری بر کاهش میزان خشونت

به مناسبت روز جهانی پیشگیری از خشونت و افراطی گری ۲۷ آذر ماه برابر با ۱۷ دسامبر دوره آموزشی تأثیر تاب آوری بر کاهش میزان خشونت با حضور برگزاری دوره‌ی تاب‌آوری و خشونت برای کارمندان اداره بهزیستی در بخش های پیشگیری ،اورژانس اجتماعی و مشاورین خط ۱۴۸۰‌ و واحدهای مددکاری و همیاران سلامت روان و اعضای سازمان‌های مردم‌نهاد استان کردستان به صورت اسکای روم برگزار شد.

این دوره ها یک فرصت طلایی برای ارتقای سلامت روانی جامعه و آشنایی کنشگران این عرصه با آخرین یافته های تاب آوری و خشونت است.

کارگاه آموزشی تاب آوری و نقش آن در کاهش خشونت در جامعه با حضور ۲۵۰ نفر از کارمندان اداره بهزیستی کردستان و ۱۰۰ نفر از کنش‌گران اجتماعی حوزه آسیبهای اجتماعی در دو روز  ۲۱ و ۲۲ آذر ماه در بستر اسکای روم برگزار گردید. 

شایان ذکر است این دوره تسهیلگری و تدریس این دوره آموزشی را دکتر محمدرضا مقدسی مدیر و موسس خانه تاب آوری ایران برعهده داشت.

کارگاه مذکور با حمایت مالی دفتر مشاوره امور توسعه پیشگیری بهزیستی کردستان و اجرای جمعیت همیاران سلامت روان اجتماعی کردستان برگزار گردید.

محمدرضا مقدسی مدیر و موسس خانه تاب آوری ایران در این دوره گفت: پیشگیری از خشونت می‌تواند به عنوان ابزاری مؤثر در ارتقای تاب‌آوری اجتماعی و فردی، و همچنین کاهش خشونت‌های اجتماعی و خانوادگی عمل کنند.

وی اظهار کرد: آموزش مهارت‌های تاب‌آوری به افراد کمک میکند تا بهتر با فشارهای روانی کنار بیایند و از آسیب‌های روانی ناشی از بحران‌ها جلوگیری کنند و انتظار میرود برگزاری چنین دوره های آموزشی بتواند در ارتقای سلامت روان اجتماعی موثر باشد.

وی افزود: کاهش تاب‌آوری اجتماعی منجر به بروز رفتارهای خشونت‌آمیز شود و آگاه‌سازی و آموزش می‌تواند به شناسایی و مدیریت احساسات منفی مانند خشم کمک کند و راهکارهایی برای مقابله با آن ارائه دهد.

مقدسی گفت: آموزش مهارت‌های حل مسأله و گفت‌وگو در این کارگاه‌ها می‌تواند به کاهش خشونت‌های خانگی و اجتماعی کمک کند.

مقدسی در ادامه با بیان اینکه تحقیقات نشان داده‌ که تاب‌آوری بالا با سطوح پایین‌تر اضطراب و استرس مرتبط است. بنابراین، چنین کارگاه‌های آموزشی می‌تواند به بهبود کیفیت زندگی افراد و افزایش سلامت روان آن‌ها کمک کند. این موضوع به ویژه برای جوانان و نوجوانان که در معرض آسیب‌های اجتماعی بیشتری هستند، اهمیت دارد.




۳۲ بازدید


۰ امتیاز


۰ نظر
نظرات کاربران


هنوز هیچ نظری ثبت نشده است !
نظر شما چیست ؟!
شما نیز می توانید نظر خود را راجب این خبر در زیر بنویسید !
نام کامل شما * :
نام کامل خود را وارد کنید !
آدرس ایمیل شما :
آدرس ایمیل خود را وارد کنید !
متن نظر شما :
نظر خود را به فارسی در بالا بنویسید !
کد امنیتی :
کد امنیتی روبرو را وارد نمایید !
انسان خوشبخت نمی شود اگر برای خوشبختی دیگران نکوشد !
شما هم می توانید در این کار سهیم باشید ! کمک های مالی شما مایه دلگرمی ماست !
دریافت کمک های مردمی
جمعیت همیاران سلامت روان اجتماعی ایران
جمعیت همیاران سلامت روان با هدف افزایش توانمندی اقشار مختلف جامعه در راستای افزایش سطح سلامت روان و پیشگیری از آسیب های اجتماعی فعالیت می نماید. باور ما بر این است که با افزایش مشارکت جویی و احترام به خرد جمعی و رویکرد تسهیل گرانه می توانیم در ارتقای سطح کیفیت زندگی اقشار جامعه تاثیر داشته باشیم. این سایت با همت و تلاش و پیگیری مستمر جناب آقای حمید بیخسته مدیر روابط عمومی جمعیت همیاران سلامت روان اجتماعی کشور در سال 1395 راه اندازی گردید.
تمامی حقوق محفوظ و متعلق به جمعیت همیاران سلامت روان اجتماعی ایران می باشد .
Copyright © 2015 for HamyaranIran.ir , By SmProgram web Developer , All rights reserved .