رئیس سازمان نظام روانشناسی كشور:راهکارهای مقابله با اضطراب ناشی از کرونا
برنامه "صبح و گفتگو" با موضوع توصیه های روانشناسی برای کرونا در ارتباط تلفنی با دکتر محمد حاتمی رئیس سازمان نظام روانشناسی کشور از شبکه رادیویی گفت و گو پخش شد.
حاتمی در مصاحبه با رادیو گفت و گو اظهار کرد: رئیس بهشت زهرا در جلسه ای که چند روز قبل گذشته با شهرداری داشتیم از کاهش مرگ و میرها در این دو هفته نسبت به ماه گذشته به دلیل رعایت مسائل بهداشتی خبرداد.
وی افزود: کرونا باعث توجه مردم به اقدامات پیشگیرانه و تغییر سبک زندگی شده و تکرار برخی رفتارها هم به مرور زمان به عادت تبدیل می شود اما مردم مطمئن باشند که با رفتن این ویروس منحوس از کشور عادت به تکرار شستن دستها و اقدامات بهداشتی هم از بین خواهد رفت.
رئیس سازمان نظام روانشناسی کشور ا بیان اینکه کرونا مردم را نمی کشد و این ترس از کروناست که مردم را می کشد گفت: متاسفانه اقدامات زمینه سازی ذهنی برای این ویروس انجام نشده بود و فقط می گفتند که کرونا در ایران نیست اما به یکباره اعلام شد که چند نفر در قم فوت کردند و این موضوع استرس و اضطراب زیادی را در مردم ایجاد کرد.
وی اضطراب و استرس را جزو ذاتی ورود ناگهانی این ویروس به کشور دانست و افزود: درصدی از وجود اضطراب در افراد خوب است چراکه باعث رعایت اقدامات بهداشتی و خود مراقبتی می شود اما اگر میزان استرس از حدی فراتر رود هورمون کورتیزون کاهش می یابد و سیستم ایمنی بدن تضعیف و نهایتاً بدن آماده بیماری های صعب العلاج خواهد شد.
حاتمی با بیان اینکه مردم باید این اضطراب را بپذیرند و به اضطراب خود توجهی نکنند گفت: در شرایط فعلی که مردم در خانه هستند و سبک زندگی خود را تغییر داده اند ما توصیه می کنیم که از اقداماتی مانند ریلکسیشن و سرگرم کردن خود و اعضای خانواده و مطالعه و نوشتن خاطرات خود برای مقابله با این استرس استفاده کنند و بدانند که تنها افرادی که بیماری زمینه ای دارند در اثر این ویروس فوت می کنند و کسانی که سیستم امنی قوی دارند از این بیماری نجات پیدا می کنند.
حاتمی گفت: خانواده ها از اقداماتی مانند ریلکسیشن، سرگرم کردن خود و اعضای خانواده، مطالعه و نوشتن خاطرات خود برای مقابله با استرس ناشی از کرونا استفاده کنند.
۱۶۵۷ بازدید
۲ امتیاز
۰ نظر
هنوز هیچ نظری ثبت نشده است !