پیشگیری از بیماری ۱

در طب سنتی غذاها را براساس اثراتی که بر بدن می گذارند؛ به دو گروه سرد و گرم تقسیم می کنند.افراد گرم مزاج به مصرف مواد غذایی سرد تمایل دارند و در صورت مصرف غذای های گرم دچار التهاب و گُرگرفتگی می شوند.و همچنین افرادی که سرد مزاج هستند، با مصرف غذای های سرد دچار ناراحتی هایی از جمله درد استخوان، ضعف و بی حالی می شوند.در نتیجه با شناخت مزاج، می توان دقت بیشتری در مصرف غذاهای روزانه داشت.
این جلسه آموزشی با کارشناسی استاد مداح علی در تاریخ 98/9/19 از ساعت 10 الی 12 در سرای محله والفجر برگزار گردید.
این جلسه آموزشی با کارشناسی استاد مداح علی در تاریخ 98/9/19 از ساعت 10 الی 12 در سرای محله والفجر برگزار گردید.
۱۹۳ بازدید
۴ امتیاز
۰ نظر
نظرات کاربران
هنوز هیچ نظری ثبت نشده است !
نظر شما چیست ؟!
شما نیز می توانید نظر خود را راجب این فعالیت در زیر بنویسید !
نام کامل شما * :
نام کامل خود را وارد کنید !
آدرس ایمیل شما :
آدرس ایمیل خود را وارد کنید !
متن نظر شما :
نظر خود را به فارسی در بالا بنویسید !
کد امنیتی :
کد امنیتی روبرو را وارد نمایید !